Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat jij de beste producten ontvangt, helaas kan er wel eens iets mis gaan. Voldoet de bestelling toch niet helemaal aan jouw verwachtingen? Jammer! Maar geen zorgen, jij hebt het recht om het artikelen binnen 14 dagen te retouneren. Deze mag natuurlijk niet beschadigd zijn. 

Het artikelen kan worden verzonden naar onderstaand adres:
tutspul
Afd. Retouren
Langengriend 42
3343 CL Hendrik Ido Ambacht


Om ervoor te zorgen dat wij op de hoogte zijn van de retourzending en om het netjes af te kunnen handelen vragen wij het volgende van jou:
Stuur een mailtje naar info@t-u-t.nl en vermeld daarin het ordernummer, geef in dit mailtje ook aan dat het om een retourzendig gaat. Om misverstanden te voorkomen!

Zorg ervoor dat de originele factuur voorzien van jouw rekeningnummer en telefoonnummer bij de retourzending zit.  En het pakketje netjes ingepakt is, zodat de producten ook heel bij ons terecht komen. 

Zodra wij het pakketje ontvangen hebben storten wij het factuurbedrag terug op jouw rekening, de verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Komen de artikelen toch beschadigd, uit elkaar of ontbreken er onderdelen dan zal dit verrekend worden.  

 

© 2017 - 2022 TUTSPUL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel