Over ons!

Beoordeel mij niet op wat ik gedaan heb, maar op wat ik nu doe.

Daar komt het wat mij betreft op neer als het gaat om Tutspul. Als ik mijn diploma’s en werkervaring op een rijtje zet heeft er niet één een duidelijk raakvlak met wat ik nu doe. Maar gooi ik alles bij elkaar en mix ik daar wat levenservaring door dan ontstaan er ineens duidelijke contouren van Tutspul. Daaraan toegevoegd de kennis, kunde en wijsheden van mijn dochter. Tutspul is dan ook geen bedrijf maar dat is wie wij zijn.

Maar wat is Tutspul? Wij maken en ontwerpen gezellige, betaalbare woonaccessoires voor in en rondom het huis. Denk aan b.v. vazen, potten, en andere sfeermakers. Leuk om cadeau te geven of gewoon om thuis neer te zetten. Met Nederlandse teksten of oud-Hollandse scheldwoorden die zorgen voor een lach op het gezicht. Daarin kan ik mijn creativiteit en het ondernemen combineren. Ik ben gek op aardewerk (in de juiste tinten!!!), glas, hout, metaal en beton. De simpelheid in het ontwerp en uitvoering is waar de kracht zit.

Verder hebben wij een eigen wijze of zijn we eigenwijs in de manier waarop we werken. Het ontwerpen, productie, inkoop tot aan de btw-aangifte doen we zelf. Er zijn weinig zaken die wij uitbesteden. Waar wij voornamelijk op selecteren is de inhoud van het werk. Zo kijken we naar, is dit een onderdeel waarom we Tutspul gestart zijn en vinden we het nog steeds te leuk om het zelf te doen. Als beiden ja zijn blijven wij dat gewoon zelf doen. Via deze webshop verkopen wij rechtstreeks aan particulieren, daarnaast leveren wij aan winkels of conceptstores.

Zakelijke gesprekken zijn wat ons betreft ook persoonlijke gesprekken. Van persoon tot persoon. Houden we van gemoedelijkheid en openheid. We zijn best selectief in de personen waar wij een “zakelijke” relatie mee aangaan. De voorkeur ligt dan ook vooral op goede langdurige relaties, en niet op zoveel mogelijk klanten binnen hengelen. Tutspul werkt niet met vertegenwoordigers. De eerste contacten zullen altijd met mij of met mijn dochter zijn. Want zoals ik al begon: Tutspul is geen bedrijf maar wie wij zijn.

 

 

© 2017 - 2022 TUTSPUL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel